Pepe Saklambaç Oynuyor Bölümünü İzle

Çizgi Film Pepee Saklambaç Oynuyor Bölümünü İzle:

Pepe Saklambaç Oynuyor

Evet Çocuklar Çizgi Filmlerin popüleri olan Pepe'nin saklambaç oynuyor bölümünü izleyebilir ve çizgi film tanıtımını okuyabilirsiniz.

  Pepe kardeşi Bebe'yle birlikte iyi vakit geçirmek için saklambaç  oynamaya karar verirler ve kendi bahçesine saklambaç oyunu oynamak için çıkarlar.

   Saklambaç oyunundan önce nene'sinin öğrettiği nefes alıp, nefes verme alıştırması yapmaya başlarlar.
Bunu gören nenesi'de hemen onlara katılmaya ve nenesi ebe olmaya karar verir. Pepe saklanacak yer ararken bebe'de onu takip ederek peşinden ayrılmaz. Neneleri saklambaçta sayı saymayı bitirdikten sonra Pepe ve Bebe'nin saklandığı yeri aramaya başlar ve onlar arama esnasında renkler vurgulanmaya başlar. Neneleri onları kolaylık bulur ve Bebe hızlı olup sobelediği için yeni ebe ise Pepe olur. Pepe saymaya başlar, Neneleri ve Bebe saklanacak yer bulduktan sonra gizlenirler. Pepe saymayı bitirince aramaya başlar ama nereye baktıysa onları bulamaz. Bu sırada renklerin altı tekrar çizilmeye başlar. Pepe, neredeki renk kulenin arkasına saklandığını aramaktayken Bebe'nin sesini işitir ve bütün renk kulelerin arka tarafına tekrar aramaya koyulur.

  Bütün bunlardan sonra Pepe onları en sonunda bulur ve oyun biter.

Yorum Gönder

0 Yorumlar